YENİMAHALLE’NİN ENGEL TANIMAYAN ŞAMPİYONLUĞU

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
YENİMAHALLE’NİN ENGEL TANIMAYAN ŞAMPİYONLUĞU






Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, başarılarına başarı katmaya devam ediyor.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği GOALBALL karşılaşmalarında şampiyon olan sporcular, Yenimahalle Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Erol Sayıdan ve Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Birgül Bek ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Erhan Aras’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Şampiyonası’na katılan Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü GOALBALL kız takımı 2. evre sezonunu namağlup bitirirken, erkek takımı ise ikincilikle bitirdi. 8 takımla kıyasıya mücadele eden başarılı sporcular, Yaşar’ın verdiği destek ve moral sayesinde maçı kazandıklarını belirttiler.
Türkiye’de hem birinci hem de ikinci evrede şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Erol Sayyıdan, “Bizim amacımız Yenimahalle’yi ve Yenimahalle’nin engelsiz başarılarını dünyaya duyurmak. Sizin engellilere ve sporculara karşı olan duyarlılığınızı biliyoruz. Başarılarımız sizin eserlerinizdir. Desteklerinizden ve yardımlarınızdan dolayı takım adına teşekkür ederim” diye konuştu.
Sporcuları başarılarından dolayı tek tek tebrik eden Başkan Yaşar ise, “Yenimahalle’de engelli ya da engelsiz tüm sporcularımıza her türlü kolaylığı sağlıyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlerin tüm engellere karşı göstermiş olduğunuz üstün başarılarınız beni gururlandırıyor. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.
Avrupa gol kraliçesi unvanına sahip olan milli sporcu Sevda Altınoluk, kendi şampiyonluk madalyasını Yaşar’a hediye etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.