THY'de dil sınavını geçemeyen hostesler yeniden eğitimde

Türk hava Yolları’nın bu güne kadar yaptığı yabancı dil sınavlarından 84 kabin memurunun başarız oldu.

06 Aralık 2016 Salı 11:50
THY'de dil sınavını geçemeyen hostesler yeniden eğitimde






THY'de dil sınavını geçemeyen kabin memurlarına eğitim

   Türk hava Yolları’nın bu güne kadar yaptığı yabancı dil sınavlarından 84 kabin memurunun başarız oldu.İngilizceleri yetersiz oldukları gerekçesiyle sınava tabi tutulan ve başarısız olduklarından dolayı ücretsiz izne ayrılan memurlara Hava-İş Sendikası ücretsiz İngilizce eğitimi veriyor.Bugüne kadar bu eğitime 40 kabin memuru katıldı.
   Hava-İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ingilizce dil sınavında başarısız olan tüm üyelerine eğitim desteği vereceklerini açıkladı.Türkiye’deki ingilizce eğitiminde uzman en iyi hocalardan birini bu iş tuttuklarını belirten Tatlıbal dileyen üyelerinin bu eğitime ücretsiz katılabileceklerini söyledi.
   Türk hava Yolları ingilizce dil sınavında başarılı olamayan kabin memurlarına ikinci bir sınav hakkı veriyor bu sınavdan geçemeyenlerin ise işten çıkarılıyor.
 
 
Son Güncelleme: 06.12.2016 13:27
Anahtar Kelimeler:
Thy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.