2015 çocuk modası; Bu yaz daha keyifli

Çocuk Modası Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı! F&F Kids Yaz koleksiyonu, çocukları eğlenceli bir festival havasına sokuyor.

22 Haziran 2015 Pazartesi 11:57
2015 çocuk modası; Bu yaz daha keyifli






F&F Kids Yaz koleksiyonu; Bu yaz daha keyifli

Çocuk Modası Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı! F&F Kids Yaz koleksiyonu, çocukları eğlenceli bir festival havasına sokuyor.

Güneşin sımsıcak tonlarını tasarımlarına taşıyan F&F Kids koleksiyonunda, minik kız çocuklarına yönelik çiçekli elbiseler ve şortlar, baskılı tişörtler, rengarenk babetler, çiçekli askılı tulumlar, yelken baskılı, desenli şalvar pantolonlar, çiçekli postacı çantaları ve gözlükler bulunuyor.

Rengarenk baskılı tişörtleri denim salopetlerle birarada kullanarak yazın enerjisine ayak uydurabilirsiniz. Kelebek desenli gömlekleri kot şotlarla kombinleyebilir, çiçek desenli keten ayakkabılar veya taşlarla süslü sandaletlerle stilinizi tamamlayabilirsiniz.

F&F Kids, tasarımlarıyla erkek çocuklarının gezgin ve özgür ruhuna sesleniyor. Şehir baskılı, yazılı atlet ve tişörtler, desenli gömlekler, bermudalar, renkli şortlar F&F Kids yaz modasında ön plana çıkıyor.

Aksesuarlarda, kedi, köpek baskılı şapkalar, köpekbalığı desenli sırt çantaları, robot temalı çantalar ve keten ayakkabılar erkek çocuklarının yaz modasına havalı bir dokunuş katıyor.

F&F kids koleksiyonu, nil yeşili, şeker pembesi, lila, mercan, lame, nefti yeşili ve fuşya gibi canlı renklerle yazdan rol çalıyor.

Stil dolu bir yaz F&F mağazalarında çocukları bekliyor.

Son Güncelleme: 22.06.2015 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.