Dönerde lezzetin sırrını anneler yerinde gördü

Bereket Döner'in İstanbul Hadımköy’deki üretim tesislerini gezen Anne Meclisi Derneği yönetici ve üyeleri olan anneler ve anne adayları, üretimin her aşamasında gösterilen titizliğe hayran kaldı.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 15:33
Dönerde lezzetin sırrını anneler yerinde gördü






Dönerde lezzetin sırrını anneler yerinde gördü


Türk Döneri'nin dünyadaki sözcüsü ve savunucusu Bereket Döner, anneler ve anne adayları tarafından ziyaret edildi. Bereket Döner'in İstanbul Hadımköy’deki üretim tesislerini gezen Anne Meclisi Derneği yönetici ve üyeleri olan anneler ve anne adayları, üretimin her aşamasında gösterilen titizliğe hayran kaldı.

Geçtimiz Mart ayında ekranlarda dönmeye başlayan reklam kampanyasındaki “%100 Anne Onaylı Döner'' sloganıyla kamuoyunda ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran Bereket Döner'in yeni kampanyasında bu vurgu daha da güçleniyor.

Annelerin bu anlamlı ziyaretinin üzerine bir açıklama yapan Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, ürünlerinin uluslararası standartlarda ve Helal sertifikalı gerçek Türk Döneri olduğunu belirterek,"Bizler için daima en iyisini isteyen annelerimizin onayını alabilen bir marka olmak, çocuklara, gençlere, yetişkinlere annelerin tavsiyesiyle ulaşmak bizim için çok değerli. 30 yıldır Türkiye’nin vazgeçilemeyen lezzeti olan ürünlerimizde, anne hassasiyetindeki kalite ve lezzet anlayışını tüketicimizle buluşturabiliyor olmak bizim için bir gurur kaynağı" dedi.

Emek, ''Anne Onaylı Döner'' sloganının hem medyada hem kamuoyunda önemli bir yer edindiğini belirterek ''Bereket Döner Markası'nın anne sıcaklığı ve güveni ile bütünleşmesi yeni ev dışı tüketim ürünlerimizin raflarda da yaygınlaşmasına hız kazandırdı. Gençlerin severek yediği Bereket Döner lezzetleri, annelerin de farklı tarifleri ile şölene dönüşerek sofralarımızda daha sık yerini alacak" dedi.


Sosyal medyada da ses getirdi.

''%100 Anne Onaylı Döner'' sloganı ile çekilen ilk reklam filminin ardından serinin ikinci filmi de görücüye çıktı. Tam bir lezzet şöleni sunan yeni kampanyası ile ekranlarda dönmeye başlarken sosyal medyada da özellikle kadınlardan ve annelerden yoğun ilgi gördüklerini belirten Emek şunları söyledi: "Anneler %100 emin olmadan asla önermez. Sağlıklı ve güvenilir ürünlerle sofra kurmak isteyen, çocuklarının ve yakınlarının dışarıda da doğru ürün tüketmeleri için titizlenen annelerimizin olumlu tepkisi, duygu dolu mesajları bizi daha da cesaretlendirdi. Anne titizliğinde ve güvenilirliğinde ürettiğimiz ürünlerimizin Anne Meclisi Derneği tarafından da desteği ile markamız ve ürünlerimiz 30. Yılında da ayrıca taçlanmış oldu. Böylelikle başka bir anlamda da markamıza duyulan güven daha da güçlenerek yeniden tescillendi. Her öğünde ve her sofrada güvenle yer alıyor olmayı başarabilmenin mutluluğu, sorumluluğumuzu daha da artırdı."


 
Anahtar Kelimeler:
Türk Döneri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.