İlk okul öğrencilerinin eline idam ipi verdi fotoğraf çektirdi

Kamuoyunun gündeminde son yıllarda yoğun olarak konuşulan idam cezasına destek vermek isteyen ilkokul öğretmeni çok tartışılan yöntemi tercih etti.

13 Aralık 2016 Salı 23:31
İlk okul öğrencilerinin eline idam ipi verdi fotoğraf çektirdi






İlk okul öğrencilerinin eline idam ipi verdi fotoğraf çektirdi

İdam cezası tartışmalarının yoğunlaştığı bir dönemde, ilkokul öğretmeni öğrencilerinin eline idam ipi vererek çektirdiği fotoğra tartışmalara neden oldu.


İstanbul'da bir ilkokulda öğretmen olarak görev yapan A.E. sınıf öğrencilerinin eline idam ipi vererek çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca günün konusu haline geldi. İdam gibi bir cezalandırma yöntemini ilkokul çocuklarına nasıl anlattığı tam olarak bilinmeyen E.A.'nın paylaştığı fotoğrafa yoğun tepki geldi..

ARABASININ AYNASINDA BİLE İDAM İPİ ASILI
 

İstanbul'da hangi ilçede görev yaptığı bilinmeyen ilkokul öğretmeninin, öğrencilerine idam ipi dağıtarak sınıfta çektiği fotoğraf büyük tepki topladı

stanbul'da görevli ilkokul öğretmeni A.E.'nin öğrencilerine idam ipi dağıtarak fotoğraf çektirmesi ve çekilen fotoğrafı Facebook hesabı üzerinden paylaşması büyük tepkiye yol açtı.

Kısa süre sonra yaptığı paylaşımı silen A.E., gelen tepkiler üzerine hesabını da kapattı.

Öğretmenin aynı hesabından yine öğrencileriyle ama bu kez asker selamı vererek fotoğraf çektirdiği, bir başka fotoğrafta ise dikiz aynasında idam ipinin asılı olduğu başka paylaşımlar dikkat çekti.
Anahtar Kelimeler:
Idam Ipi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.