Yalova'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

17 Temmuz 2011 Pazar 12:53
Yalova'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı






 

Yalova'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kocaeli yönünden Yalova istikametine gitmekte olan Sunay Öztürk (34)'ün kullandığı 77 DL 660 plakalı araç, gece saat 01.40 sularında Yalova'nın Topçular mevkiinde 'U dönüşü yapılmaz' levhası olan bir noktadan karşı şeride geçti.

 Bu esnada, Yalova istikametine gelmekte olan Aydın Horozoğlu (32)'nun kullandığı 34 FC 1327 plakalı minibüs, dönüş yapan aracı fark ederek frene bastı. Ancak duramayan minibüs, hızla U dönüşü yapan otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen araçlardan 77 DL 660 plakalı otomobil hurdaya dönerken, araç sürücüsü Sunay Öztürk ile aynı araçta bulunan 25 yaşındaki Yağmur Elmas, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Yine aynı araçtaki 30 yaşındaki Harun Batır ise ağır yaralandı. 34 FC 127 plakalı araç sürücüsü Aydın Horozoğlu ile araçtaki diğer kişiler Kenan Horozoğlu (30) ve Serkan Demir (15) de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı olan Harun Batır'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaza sonrasında E-130 Karayolu'nun Yalova-Kocaeli istikameti bir süre trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Yalova Jandarması olayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.