Beyoğlu'nda silahı kavga, 4 yaralı var

İstanbul Beyoğlu'nda, iki aile arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi silahla yaralandı.

27 Nisan 2016 Çarşamba 23:34
Beyoğlu'nda silahı kavga, 4 yaralı var






Beyoğlu'nda silahı kavga, 4 yaralı var

BEYOĞLU'nda, iki aile arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi silahla yaralandı.

Olay saat 20.30 sıralarında Bedrettin Mahallesi, Doktor Bedii Gorbon Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan ailelerden birine mensup bir kişi, sokak içerisinde karşı aileden 3 kişi ile karşılaştı. Sözlü tartışma sonrası olay silahlı kavgaya dönüştü. Taraflardan bir kişi, yanında bulunan pompalı silahla karşı tarafa ateş etmeye başladı. Olayda 3 kişi ayaklarından yaralandı. Silahlı saldırgan daha sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bu arada yaralıların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapattı. Yaralılar da ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Son Güncelleme: 27.04.2016 23:46
Anahtar Kelimeler:
Beyoğlunda Silahı Kavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.