Sinemalarda bu hafta 8 film vizyonda

Soğuk ve yoğun yağışın hakim olduğu şu günlerde ‘haftasonunu nasıl değerlendirmeliyim’ diye düşünüyorsanız vizyondaki filmlere göz atmalısınız. Sinamaseverlerin keyifle izleyebileceği 3’ü yerli olmak üzere 8 film bu hafta vizyona giriyor.

18 Aralık 2015 Cuma 10:15
Sinemalarda bu hafta 8 film vizyonda






 Sinemalarda bu hafta 8 film vizyonda

1) Ah Yalan Dünya:



Yönetmenliğini Atalay Taşdiken , Hacı Mehmet Duranoğlu'nun üstlendiği ve yakın zamanda kaybettiğimiz ünlü ozan Neşet Ertaş’ın bilinmeyen yanlarını konu alan filmde, ozanın hayat felsefesinin derinlikleri oldukça özel görüntüler ve anılarla ilk defa gün yüzüne çıkıyor.

2) Gassal:



Abbas yaşamını evinin bahçesine kurduğu gasilhanede ölü yıkayarak geçirmektedir. Zaman zaman da yoldan geçen kamyoncular Abbas’ın evinin odalarını bir geceliğine kiralamaktadır. Bir gün Abbas’ın evine Akay isminde bir kız gelir. Akay eve bir geceliğine gelmiştir ama evden bir türlü ayrılamaz. Ayrılamadıkça da Abbas’ın bütün sırlarını çözmeye başlar. Yönetmenliğini Alper Kıvılcım'ın yaptığı filmde Ayhan Eroğlu , Nilay Olcay , Hatice Yıldız , Mustafa Çelik rol alıyor.

3) Lolo:



Violette, 40 yaşında, hayatını moda sektörüne adamış başarılı bir kadındır. Yıllar boyunca farklı farklı sebeplerden dolayı uzun soluklu bir ilişkisi olamayan Violette, tatil için gittiği spa tesisinde şans eseri, bir bilgisayar dahisi olan Jean-René ile tanıştığında en sonunda aradığını bulur. Jean-René moda dünyasından ve Violette’in alışık olduğundan çok daha farklı biri olmasına rağmen, ikilinin arasında inkar edilemez bir kimya vardır. Ancak ilişkilerinin ciddiye binmesiyle Jean-René’nin aşması gereken bir engel daha vardır; Violette’in bir tanecik oğlu Lolo... Dışarıdan çok tatlı ve ilgili gözükmesine rağmen Lolo, Jean-René’yi bir türlü sevemez ve annesine layık bulmadığı bu adamı uzaklaştırmak için gizli bir harekat başlatır!

4) Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman:



İnsanların ve hayvanların aklını karıştıran bir yanlış anlama yüzünden hepsi Timberline Ulusal Ormanı’nda bir kurt adamın sinsice dolaştığına inanır. Eski avcı Shaw, bunu fırsat bilir ve av sezonunu yeniden açar. Shaw hayvanların hayatını riske atacak biçimde ortalıkta dolaşırken Elliot, Boog ve Bay Weenie korkularıyla yüzleşip kaçak kurt adamın izini sürmek ve Shaw onlara bir zarar vermeden av sezonunu sonsuza dek kapatmak zorundadır.

5) Mutlu Yıllar:



Charlotte Cooper’in tek bir noel dileği vardı. Ailesine kusursuz bir Noel hatırası yaşatmak. Ancak dört kuşaklık Cooper ailesinin bir çatı altında toplanması kusursuzdan başka her şeye benziyordu. Konfor ve neşe yakalaması kolay bir şey değildi. Çok fazla kar yağacak, yiyecekler havalanacak ve beklenmedik misafirler onlara katılacaktır. Ama önce, noel şansı Cooperların eve yolculuğunu etkileyecektir. Filmin senaristliğini Steven Rogers yönetmenliğini ise Jessie Nelson üstleniyor.

6) Nadide Hayat:



Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı filmde baş rolü Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler paylaşıyor. Nadide, evlilik hayatını, üniversite eğitimi ve iş yaşamına tercih ederek 50 yaşına gelmiştir. Eşini kaybettiğinde, kendisini haftada bir gün ziyarete gelen kızı ve torunu ile, iş hayatına yeni başlamış, eve neredeyse gelmeyen oğlunu beklerken bulur. Yalnız ve orta yaşlılar için öngörülen dikiş kursundan koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz. Ta ki, bir gün gazetede bir haber görene dek... Nadide bu haberin ardından kendini önce okul sıralarında, sonra da mavi sulara atladığı bir macerada bulur. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile "yeni bir başlangıca" yelken açar.

7) Ma Ma:



Bir ilkokulda öğretmenlik yapmakta olan Magda, meme kanserine yakalandığını öğrenir. Daha önce de yakalanıp iyileştiği hastalığın bu kez epeyce ilerlediği ortaya çıkar. Magda yaşadığı bu zor günlerde en yakınlarının neşesine güvenmektedir: Bunlar, 10 yaşındaki futbol delisi oğlu, bir türlü şarkı söyleyemeyen jinekoloğu ve karısını ve kızını bir kazada kaybeden ve Magda’nın hayatına aniden giriveren bir adamdır… Hayattan alabildiğince keyif almanın derdinde olan Magda, bunu yanındakilere de geçirmek ister. Kendisine 6 aylık ömür biçildiği gün hamile olduğunu öğrenir ve kaderini değiştirmeye karar verir.

8) Kahinin Kızı:



Kenneth Kainz yönetmen koltuğuna oturduğu filmde adrenalin hat safhada. Dina, küçük yaşına rağmen, istemese de annesinin genlerini almış ve ruhları okuyan bir kahin olmuştur. Bu yetenek, annesi için bir lanet olmuştur. Bir gün kral soyundan bir kişinin öldürülmesiyle ilgili tanığın sorgulanması için saraya çağrılan Dina´nın annesi olaya dahil olmak istemez ve bu yüzden zindana atılır. Bunun üzerine işin aslını çözmek Dina´ya kalır.
Son Güncelleme: 18.12.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.