ÖDEMİŞ’TE "ÇETE FATMA" RUHU CANLANDI

Aydın’da Kadın Efeler Derneği’ni kuran Aydınlı kadınlar Ödemişli ressam Mustafa Ali Kasap’ın atölyesini ziyaret ettiler.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ÖDEMİŞ’TE






Aydın’da Kadın Efeler Derneği’ni kuran Aydınlı kadınlar Ödemişli ressam Mustafa Ali Kasap’ın atölyesini ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz 2013 Ocak ayında kurulan daha sonra yapılan seçimlerle 21 Haziran tarihinde Dernek Başkanı olan Gülsevil Ergünoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ödemiş’e gelerek ‘Kadın Efe’ resimlerinin ressamı Mustafa Ali Kasap’ı ziyaret ettiler.
Aydın’da Çete Fatma ruhunu yaşatmak, geliştirmek ve bu ruhu tüm kadınlara aktarmak adına kurulduklarını ifade eden Aydın Kadın Efeler Derneği Başkanı Gülsevil Ergünoğlu şunları söyledi: “2013 yılının başında derneğimizi kurduk. Haziran ayında yapılan seçimle ben ve arkadaşlarım yönetimi devir aldık. Aydın’da Çete Fatma ruhunu yaşatıyoruz geliştiriyoruz ve kadınlarımıza aktarıyoruz. Bunları çeşitli kadın efe sempozyumları ile söyleşiler ile Aydın Belediyesi işbirliği ile yapıyoruz. Yine çalışmalarımız kapsamında 2-7 Aralık tarihleri arasında Aydın’da derneğimiz Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katkıları ve Mustafa Ali Kasap hocamın birlikteliğinde Kadın Efe resim sergisi açacağız.
Mustafa hocayı internet ortamında bulduk daha sonra telefonla görüşmelerimiz oldu. Bugün de efeler diyarı Ödemiş’e gelerek hocamızı ziyaret ettik. Ödemiş’e ve hocamızın atölyesine hiç yabancı değiliz. Sanki yıllardır buradaymışız gibi olduk. Aynı zaman da Mustafa hocamızın eşi Filiz hanım da bizleri çok iyi ağırladılar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.