Leeds United, Everton ile puanları paylaştı

 İngiltere Premier Lig maçında Leeds United evinde Everton ile 2-2 berabere kaldı.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 18:46
Leeds United, Everton ile puanları paylaştı






Leeds United, Everton ile puanları paylaştı

   İngiltere Premier Lig maçında Leeds United evinde Everton ile 2-2 berabere kaldı.Karşılaşmanın 30. dakikasında Everton penaltı atışından Dominic Calvert-Lewin ile deplasmanda 1-0 öne geçti.41. dakikada Leeds United, Mateusz Klich ile maçta skoru eşitledi.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 50. dakikada Everton, Demarai Gray ile skoru 2-1 yaptı.Karşılaşmada iki kez yenik duruma düşen Leeds United, 72. dakikada Raphinha ile maçta durumu 2-2 yaptı.Karşılaşamda başka gol olmadı ve bu zorlu mücadele 2-2 berabere tamamlandı.

  Alınan bu sonuçla Leeds United ilk puanını alırken, Everton 4 puana yükseldi.

Leeds United:Illan Meslier,Luke Ayling,Junior Firpo 60',Liam Cooper,Stuart Dallas,Pascal Struijk,Raphinha,Jack Harrison,Kalvin Phillips,Mateusz Klich 60'',Patrick Bamford  

Everton:Jordan Pickford,Michael Keane,Lucas Digne,Yerry Mina,Seamus Coleman,Allan,Demarai Gray 83',Abdoulaye Doucoure,Alex Iwobi 75',Richarlison,Dominic Calvert-Lewin 

Son Güncelleme: 22.08.2021 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.