50. Avrupa Karate Şampiyonası'nın ikinci gün seansları devam ediyor

Mustafa Akın, İstanbul- Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın ikinci gün sabah seansı, kata branşında yapılan takım elemeleriyle başladı. Kadın Kata Milli Takımı'nda Rabia Küsmüş, Dilara...

20 Mart 2015 Cuma 15:02
50. Avrupa Karate Şampiyonası'nın ikinci gün seansları devam ediyor






Mustafa Akın, İstanbul-

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın ikinci gün sabah seansı, kata branşında yapılan takım elemeleriyle başladı.

Kadın Kata Milli Takımı'nda Rabia Küsmüş, Dilara Bozan ve Gizem Şahin'den oluşan takım, elemelerin ilk maçında Danimarka'yı 5-0, çeyrek finalde müsabakalarında ise Hırvatistan'ı 5-0, yarı finalde de son dünya üçüncüsü olan İtalya'yı 3-2'lik skorla mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından ilk kez adını finale yazdıran Kadın Kata Milli Takımı, 22 Mart Pazar günü finalde son dünya şampiyonu olan Almanya ile mücadele edecek.

Şampiyonanın ikinci günü düzenlenen sabah seansında mücadele eden Erkek Kata Milli Takımı, Pazar günü yapılacak müsabakalarda bronz madalya için mücadele edecek.

Arslan Çalışkan, Orçun Duman ve Ali Sofuoğlu'nun mücadele ettiği Erkek Kata Milli Takımı, yapılan elemelerde, ilk maçında son dünya şampiyonu İspanya ile karşılaştı ve 4-1 mağlup oldu.

Erkek Kata Milli Takımı ise, İspanya'nın finale çıkmasının ardından Pazar günü son dünya üçüncüsü olan Fransa ile bronz madalya için mücadele edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.