Akhisar Belediyespor Baştkanı Gekas'a kalkan

AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, son 6 Lig, 3 kupa maçında gol atamadığı için teknik direktörü Roberto Carlos'tan ilk uyarıyı alan Yunanlı golcüsü Theofanis Gekas'a sahip çıktı. Roberto Carlos'un eski...

11 Şubat 2015 Çarşamba 11:46
Akhisar Belediyespor Baştkanı Gekas'a kalkan






AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, son 6 Lig, 3 kupa maçında gol atamadığı için teknik direktörü Roberto Carlos'tan ilk uyarıyı alan Yunanlı golcüsü Theofanis Gekas'a sahip çıktı.
Roberto Carlos'un eski teknik direktörler Hamza Hamzaoğlu'yla Mustafa Reşit Akçay'ın izin ve antrenman konusunda töleranslı davrandığı Yunanlı golcüden daha iyi performans beklediğine ilişkin sözlerini değerlendiren Başkan Hüseyin Eryüksel, "Uzun süre gol atamamak Gekas üzerinde bir baskı yaratmış olabilir. Ancak o, bu baskıyı kırıp yeniden gollerine devam edecek kalite ve tecrübeyi sahip bir oyuncu" dedi.
Roberto Carlos'un uyarısından sonra medyada yer alan, "Gekas kanunları kalktı" değerlendirmesine de katılmadığını sözlerine ekleyen Başkan Eryüksel, daha sonra şunları söyledi:
"Ne böyle bir kanun, ne de böyle bir yaklaşım söz konusu değil. Teknik direktörle futbolcular arasındaki ilişkiye, biz yönetim olarak müdahale etmeyiz. Her teknik adamın kendine göre bir tarzı vardır. Gekas, diğer futbolcular gibi antrenmanlara çıkıyor ve canla başla çalışıyor. Kimse suni gündem yaratmasın."
Başkan Eryüksel, ara transferde kadrolarınas kattıkları oyuncuların oyum sorununu aştığını, takımın en kısa sürede çıkışa geçeceğini ifade etti.
OĞUZ'DAN MÜJDE
Akhisar Belediyespor'da arka adelesindeki sakatlık yüzünden dünkü antrenmana çıkmayan kaleci Oğuz Dağlaroğlu'ndan sevindirici haber geldi. MR'ı çekilen tecrübeli file bekçisinin önemli bir sakatlığının bulunmadığı, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alabileceği bildirildi.
Öte yandan sakatlığı büyük ölçüde geçen yeni transfer Ricardo Vaz Te, takımla birlikte antrenmana çıkarken tedavisi devam eden Zokora ve Ahmet Cebe ise düz koşu yaptı.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.