Akhisar-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

 Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 7. hafta açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk oluyor

29 Eylül 2017 Cuma 10:16
Akhisar-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda






Akhisar-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

   Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 7. hafta açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk oluyor.Bu akşam Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak ve beIN Sports'tan naklan yayınlanacak.Karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Sarılacivertliler ligde geride kalan 6 haftalık bölümü 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle geçti.   Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Teleset Mobilya Akhisarspor ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından topladığı 10 puanla 7. sırada yer alıyor.  

   Teleset Mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçemiz arasındaki lig maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Kemal Yılmaz ve Asım Yusuf Öz’ün yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar. 11. randevu Fenerbahçemiz ile Akhisarspor, Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 10 maçta Fenerbahçe 6, Akhisarspor 3 galibiyet aldı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 21 golüne, Akhisarspor 12 golle yanıt verdi. Geçen sezon oynanan 2 maçta da Fenerbahçe rakibini 3-1’lik skorlarla mağlup etmişti.

Muhtemel 11'ler

Akhisarspor: Milan Lukas, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Soner Aydoğdu, Abou Sissoko, Olcan Adın, Helder Barbosa, Daniel Larsson, Paulo Henrique

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Giuliano, Alper Potuk, Valbuena, Janssen

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAkhisar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.