Altay'da Savaşan'dan temlik cevabı

ALTAY'da görevden ayrılmadan önce kulüp gelirlerine temlik koydurduğu için eleştirilen eski başkan Aslan Savaşan, "İsterlerse temliği dondururum, kulübün ihtiyacı olduğu dönemde sıram gelirse de alacağımı istemem. Ancak Altay'ın...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 15:42
Altay'da Savaşan'dan temlik cevabı






ALTAY'da görevden ayrılmadan önce kulüp gelirlerine temlik koydurduğu için eleştirilen eski başkan Aslan Savaşan, "İsterlerse temliği dondururum, kulübün ihtiyacı olduğu dönemde sıram gelirse de alacağımı istemem. Ancak Altay'ın asıl sorunu temlik değil, başkan adayı bulamaması" dedi.
Aslan Savaşan, "Benim 1 milyon TL'lik temliğim son sırada. Bu para yıllar sonra Spor Toto gelirlerinden ödenecek. Maliye, futbolcu, teknik adam, piyasa borçları ve diğer temliklerin ardından sıra bana gelecek" diye konuştu. Taraftarlardan çok ağır hakaretler ve küfürler işittiklerini dile getiren Savaşan, şöyle devam etti:
"Sportif açıdan hatalar yaptığımızı kabul ediyoruz. Ancak iyi niyetimizle hareket edip kendi dönemimize ait ödemeleri büyük ölçüde yaptık. Bu kadar tepki görmeseydik göreve devam edebilirdik. Şimdi herkes asıl tabloyu görüyor, başkan adayı çıkmıyor. Altay'da geliriniz olmadan aylık 100 bin TL ödeme yapmak zorundasınız."
Savaşan, kulüp gelirlerine toplam 1.9 milyon TL temlik koydu. Savaşan yönetiminde sadece Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu 400 bin TL alacağı için temlik koymadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.