Arda Turan “Hayallerim Gerçek Oldu”

Dünyaca ünlü İspanyol kulübü Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Arda Turan, Katalan temsilcisinde forma giyerek hayatında en çok olmak istediği yere gittiğini söyled

11 Temmuz 2015 Cumartesi 11:41
Arda Turan “Hayallerim Gerçek Oldu”






 

Arda Turan “Hayallerim Gerçek Oldu”

 Dünyaca ünlü İspanyol kulübü Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Arda Turan, Katalan temsilcisinde forma giyerek hayatında en çok olmak istediği yere gittiğini söyledi.
İmza töreninin ardından soruları yanıtlayan Arda Turan, sözlerine, eski kulübü Atletico Madrid'in kalbinde her zaman özel bir yeri olacağı ve başkan Enrique Cerezo, teknik direktör Diego Simeone, eski takım arkadaşları ve taraftarlarına teşekkür ederek başladı. Barcelona'yı "dünyanın en iyi futbol kulübü" olarak niteleyen milli futbolcu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Kulübün sloganı 'Bir kulüpten daha fazlası' ve ben de bunun için buraya geldim. En güzel kupaları ve başarıları yakalamak için buradayım ve bunu sağlayan bütün Barcelona yetkililerine teşekkür ederim" dedi. Barcelona'nın kendine özgü kuralları olduğunu söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Beni yakından tanıyan arkadaşlarım bilirler. Barcelona'ya karşı her zaman bir sempati ve yakınlık hissettim. Hayatımda en çok olmak istediğim yerdeyim şu an" değerlendirmesinde bulundu.

Transferi öncesinde birçok kulüpten teklif aldığını belirten Arda Turan, "Konu Barcelona ise gelen bütün teklifleri veya istekleri geriye atıyorsunuz. Sonunda Barcelona formasına ulaşacaksanız, zamanın pek bir önemi yok" cevabını verdi. Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar Katalan temsilcisinde forma giyemeyecek olmasının kendisi için sorun teşkil etmediğini vurgulayan Arda, "Altı ay önemli bir süre ama çabucak geçecektir. Çünkü önemli olan sonunda Barcelona formasıyla sahaya çıkabilmek. Bu hayalim için en iyi şekilde bekleyip çalışacağım" diye konuştu. Milli futbolcu, Barcelona'ya transferinin ardından üzerinde baskı oluşmadığını ve kulübün başarısına yardımcı olmak ve futbol oynamak için burada olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme: 11.07.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.