Bandırmaspor’da Yenilgi Şoku

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'un sahasında Sarıyer karşısında aldığı 3-1’lik yenilginin şoku yaşanırken teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, ''Grubunun lideri olan bir takım, böyle basit hatalar...

01 Aralık 2014 Pazartesi 10:47
Bandırmaspor’da Yenilgi Şoku






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'un sahasında Sarıyer karşısında aldığı 3-1’lik yenilginin şoku yaşanırken teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, ''Grubunun lideri olan bir takım, böyle basit hatalar yapmamalı" dedi.
Maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarının altını çizen Mustafa Çapanoğlu, müsabakayı değerlendirirken şunları söyledi:
"Kazanmamız gereken bir maçtı. Basit hatalarla karşılaşmayı kaybettik. Hatalarımızı en kısa sürede düzeltmek zorundayız. Karşılaşmanın 2'nci yarısının büyük bir bölümünde tek kale oynadık. Yediğimiz basit gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldık. Bu moral bozukluğunu biran önce üzerimizden atarak Hatayspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Bu yenilgiyi  telafi etmek istiyoruz."

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.