Basketbolda final serisi cuma başlıyor

 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımı ile  Beşiktaş Sompo Japan ile oynayacağı Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi 1. ve 2. maçlarının bilet satışı başladı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 14:26
Basketbolda final serisi cuma başlıyor






Basketbolda final serisi cuma başlıyor
   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımı ile  Beşiktaş Sompo Japan ile oynayacağı Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi 1. ve 2. maçlarının bilet satışı başladı. Serinin birinci maçı 9 Haziran Cuma günü 20:00’de, ikinci mücadelesi ise 11 Haziran Pazar günü 18:00’de Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak.
    Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan Play-off final serisinde dört galibiyet alan takım, şampiyonluğunu ilan edecek. Serinin ilk iki karşılaşması Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak. Üçüncü ve dördüncü mücadelelere ise Akatlar Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Gerekmesi durumunda beşinci maç Fenerbahçe Ülker Arena’da, altıncı maç Akatlar Spor Salonu’nda, yedinci maç ise Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak.
Son Güncelleme: 07.06.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.