Çekler 3'te 3 Yaptı

  İSTANBUL- EURO 2016 Grup Elemeleri maçında Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nda bu akşam oynanan maçta Çek Cumhuriyeti deplasmanda Kazakistan'ı 4-2 yendi ve A Grubu'nda 3 te 3 yapmayı başararak iyi bir başlangıç yaptı. Beşiktaşlı...

13 Ekim 2014 Pazartesi 20:58
Çekler 3'te 3 Yaptı






 

İSTANBUL-

EURO 2016 Grup Elemeleri maçında Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nda bu akşam oynanan maçta Çek Cumhuriyeti deplasmanda Kazakistan'ı 4-2 yendi ve A Grubu'nda 3 te 3 yapmayı başararak iyi bir başlangıç yaptı.

Beşiktaşlı Sivok ve Fenerbahçeli Kadlec'in de ilk 11 de başladığı karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'nin gollerini 13.dakikada Borek Dockal,44'te David Lafata,56'da Ladislav Krejci ve 87. dakikada Tomas Necid atarken, ev sahibi Kazakistan'ın 2 golünüde 84 ve 90. dakikalarda Yuri Logvinenko attı.

Çek Cumhuriyeti bu maç ile A Grubu'nda ki puanını 9'a çıkartırken Kazakistan ise 1 puanda kaldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.