Denizlispor pes etmez

PTT 1'inci Lig'de son 15 maçta alınan 12 yenilginin ardından Karşıyaka'yı 2-0 mağlup eden Denizlispor, bitime 5 maç kala kümede kalmak için umutlandı. Ligde 24 puanla düşme hattında yer alan yeşil siyahlılar, kalan maçlarda Şanlıurfaspor...

25 Nisan 2015 Cumartesi 15:43
Denizlispor pes etmez






PTT 1'inci Lig'de son 15 maçta alınan 12 yenilginin ardından Karşıyaka'yı 2-0 mağlup eden Denizlispor, bitime 5 maç kala kümede kalmak için umutlandı.
Ligde 24 puanla düşme hattında yer alan yeşil siyahlılar, kalan maçlarda Şanlıurfaspor (D), Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Manisaspor ve Samsunspor'la (D) karşılaşacak. "Kümede kalacağımıza inanmasam Denizlispor'a gelmezdim" diyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Her zaman söylüyorum. Bu takım alt sıralardan kurtulacak güçte. Çok kritik bir galibiyet aldık. Kaybetsek umutlarımız çok azalacaktı. Şimdi iyi sonuçları seri haline getirmeliyiz" dedi. Denizlispor'da Genkov, 9'uncu golünü derbide attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.