Fenerbahçe'de rekor kombine satışı

Fenerbahçe kombine kart satışlarında bu sene rekora gidiyor.

03 Temmuz 2018 Salı 08:13
Fenerbahçe'de rekor kombine satışı






Fenerbahçe'de rekor kombine satışı

    Fenerbahçe kombine kart satışlarında bu sene rekora gidiyor.Mevcut kombine kart sahiplerinin neredeyse tamamının kartlarını yenilediği yeni sezonda diğer taraftarlara kart satışı bugün başlıyor.Dün akşamdan bu yana stadın önünde sabhalayan kuyruklar oluştu.Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada kombine kart satışları için teşekkür eilirken bugüne kadar 31.000 kombine kart satışının gerçekleştiğinin altını çizildi.

 

    Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi.

   Fenerbahçemizin, 2018-19 futbol sezonu kombine kartlarının, yenileme ve kongre üyelerimize öncelikli satış süreçlerinin tamamlanmasının ardından, genel satış bugün (3 Temmuz 2018) başlıyor. Bu sezon toplam 39.000 kombine kartın satışa sunulduğu süreçlerde, yenileme ve kongre üyelerimize öncelikli satış günlerinde satılan toplam kombine kart sayısı 31.000’e ulaşmış olup, şimdiden böylesine büyük bir destek ile takımımızın yanında yer alan büyük Fenerbahçe taraftarına şükranlarımızı sunuyoruz.

   2018-19 sezonunda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Migros Alt Tribünü’nde yalnızca öğrenci taraftarlarımızın yer alacağı, özel olarak oluşturulan Öğrenci Tribünü için 3.097 kişilik kontenjan belirlenmiş olup, bu tribünün kombine kartları ise 16 Temmuz 2018 Pazartesi gününden itibaren satışa çıkacaktır. Şu ana kadar satılmış olan 31.000’e yakın kombine ile beraber, öğrenci tribünü için belirlenen 3.097 kişilik kontenjandan geri kalan 5.000’e yakın kombine ise bugün (3 Temmuz 2018) sabah 09:00 itibariyle genel satışa açılacaktır.

   Genel satışta; Maraton alt, Fenerium alt, Migros üst ve Spor Toto tribünlerimizden muhtelif bloklardan kombine kart satın alınabilecektir. Maraton üst ve Fenerium üst tribün kombineleri tamamıyla tükenmiştir. Taraftarlarımızın stadımızdaki kombine kart merkezinin yanı sıra, passo.com.tr web sitesi üzerinden de online olarak kombine kartlarını satın alabileceklerini önemle hatırlatmak isteriz. 2018-19 futbol sezonu kombine kartlarının fiyatlandırması, taksit seçenekleri ve satın alma şartlarına dair detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=60718 FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Son Güncelleme: 03.07.2018 05:20
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.