Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor Maçı 11'i

Geçtiğimiz hafta evinde ezeli rakibi Galatasaray’ı mağluğ ederek lig yarışına tekrar ağırlığını koyan ve hafta içi avrupa arenasında Sorya’yı yenen sarılacivertliler bu akşam 19.00’da deplasmanda oynayacakları zorlu Çaykur Rizespor maçı büyük önem kazandı.

27 Kasım 2016 Pazar 13:27
Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor Maçı 11'i






Fenerbahçe’nin Rize maçı 11’i
     Geçtiğimiz hafta evinde ezeli rakibi Galatasaray’ı mağluğ ederek lig yarışına tekrar ağırlığını koyan ve hafta içi avrupa arenasında Sorya’yı yenen sarılacivertliler için bu akşam 19.00’da deplasmanda oynayacakları zorlu Çaykur Rizespor maçı büyük önem kazandı.
   Dün akşam ligin zirvesinde namağlup iki takımın maçından galip çıkmayınca ve Beşiktaş -Medipol Başakşehir puanları paylaşınca Fenerbahçe’nin bu akşam deplasmanda alacağı galibiyet daha da önem kazandı.
   Lider Medipol Başakşehir 30 puanda ve Fenerbahçe bu akam kazanırsa puanını 21’den 24’e çıkaracak ve lider Medipol Başakşehirle arasındaki puan farkını 6’ya indirecek.İkinci Beşiktaş ile de puan farıkını 4'e indirecek.Böylelikle haftaya evinde Beşiktaş ile oynayacağı maça daha moralli ve avantjlı çıkacak.
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor Süper Lig’de bugüne kadar oynadıkların son on maçın 6 tanesini Fenerbahçe kazandı.3 Tanesi berabere bitti.1 Tanesini Çaykur Rizespor kazandı.



   Fenerbahçe  
Volkan Demirel,Şener Özbayraklı,Hasan Ali Kaldırım,Skrtel,Kjaer,Mehmet Topal,Souza,Alper Potuk, ,Sow,Aaatıf,Robin Van Persie

   Çaykur Rizespor  
​Diallo,Orhan,Yakoubi,Ümit,Ismael,Robin,Petrucci,Janctscher,Ahmet İlhan,Oğulcan,Kweuke
 
Son Güncelleme: 27.11.2016 20:02
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.