Fenerbançe yenilse bile onlar kazanıyor

Fenerbahçeli futbolcular, takım yenilse bile kazanmasını biliyor. Sahaya her çıktığında onbinlerce dolar alan var.

03 Şubat 2014 Pazartesi 05:23
Fenerbançe yenilse bile onlar kazanıyor






Fenerbançeli futbolcular ne kadar kazanıyor?

Fenerbahçeli futbolcular, takımları yenilse bile neredeyse her maçta küçük bir servet kazanıyor. Yeter ki sahaya çıksın, gol atmasına bile gerek kalmadan maç başına onbinlerce dolar alan var.

Önceki gün deplasmanda Eskişehirspor’a 2-1 yenilen Fenerbahçe’nin 4 numarası, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. 2009’dan bu yana 109 kez sarı-lacivertli formayı giyen Bekir İrtegün, E-5’e bakan Akasya Acıbadem’den 4+1 süper lüks villa aldı. Yeni evi için 2.2 milyon lirayı gözden çıkaran İrtegün’ün İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de gayrimenkul araştırması yaptığı öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcu BMW’sini de yeğenine hediye edip; altına son model sıfır Porsche Cayenne çekti. Fenerbahçe’den 2013-2014 sezonu için 1 milyon 350 bin euro (4 milyon 120 bin TL) garanti para alan Bekir İrtegün, maç başı ise 15 bin euro (45 bin 750 TL) kazanıyor. KAYNAK AKŞAM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.