Gelişim Koleji Play-Off aşkına

    İZMİR, () TÜRKİYE Basketbol 2. Ligi'nde normal sezon yarın tümü saat 16.00'da başlayacak maçlarla son bulacak. Play-Off'u garantileyen BEST Balıkesir, son 8'e kalmak için Adanaspor ve Mondi Melikşah Üniversitesi'yle çekişen...

08 Mayıs 2015 Cuma 11:04
Gelişim Koleji Play-Off aşkına






 

 

İZMİR, ()

TÜRKİYE Basketbol 2. Ligi'nde normal sezon yarın tümü saat 16.00'da başlayacak maçlarla son bulacak. Play-Off'u garantileyen BEST Balıkesir, son 8'e kalmak için Adanaspor ve Mondi Melikşah Üniversitesi'yle çekişen Gelişim Koleji'ni Kurtdereli Spor Salonu'nda ağırlayacak. Gelişim Koleji, galip gelerek rakiplerinin alacağı skorları beklemeyi hedefliyor. Ligde Play-Off biletini alan bir başka Egeli; Akhisar Belediyespor, Pertevniyal'i Belediye Spor Salonu'nda konuk edecek. İddiasız Socarspor ve Gediz Üniversitesi, Işıkkent Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Lider olarak Play-Off'a yükselen Sinpaş Denizli Basket ise normal sezonu Afyon Belediye deplasmanında noktalayacak.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.