Hacıosmanoğlu: Fener'i önce Avrupa, sonra biz yakacağız

Trabzonspor başkanı, 'Algı yönetip de insanları kandırmanın manası ne? 'Adaletsiz Fener'i önce Avrupa, sonra biz yakacağız' dedi.

06 Temmuz 2014 Pazar 08:58
Hacıosmanoğlu: Fener'i önce Avrupa, sonra biz yakacağız






Hacıosmanoğlu: Fener'i önce Avrupa, sonra biz yakacağız
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'yi hedef alan bordo-mavililerin başkanı, “İşte görüyoruz. 'Adalete Fener Yak' kampanyası başlattılar. Biz de 'Adaletsiz Feneri Yak' kampanyası başlattık. 700 bin imza oldu, 1 milyon olduğunda bunu gözlerine sokacağım. Türkiye'de sağır sultan bile Trabzonspor'un emeğinin çalındığını biliyor” dedi. Hacıosmanoğlu, “17 Temmuz'dan sonra eylem yapıyorlar ya 'Bağdat Caddesi'nde 500 bin kişi yürüdük' diyorlar. Bağdat Caddesi'nde pazar günleri zaten 500 bin kişi oluyor. Biz de İstanbul'da bize ait olmayan bir caddede 1 milyon kişi yürümezsek bu işleri bırakacağız. Adaletsiz Feneri önce Avrupa yakacak, sonra biz yakacağız. Algı yönetip de insanları kandırmanın manası ne? Federal mahkemenin konuyla ilgili daha önce aldığı kararlar var. 2-3 gün daha insanları kandırırsınız” diyerek sert bir mesaj yolladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.