Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı fırtına gibi

Beckerspor'u son saniye basketiyle 64-63 yenerek 6'da 6 yapan ve şampiyonluğu son maça bırakmadan garantileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol'da büyük mutluluk yaşanıyor.

15 Mayıs 2016 Pazar 14:32
Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı fırtına gibi






Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı fırtına gibi


Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi Final Grubu'nda cumartesi günü Beckerspor'u son saniye basketiyle 64-63 yenerek 6'da 6 yapan ve şampiyonluğu son maça bırakmadan garantileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol'da büyük mutluluk yaşanıyor.



Muğla'nın ev sahipliğinde düzenlenen finallerde müthiş bir performans sergileyerek Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi biletini alan ekipte Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, şunları söyledi:



"İlk yılımızda şampiyon olduk. Kırçiçeği ailesi olarak mutlu ve gururluyuz. Kırçiçeği Bodrum Basket, Yiğit Özmen'in basketbol aşkı, iyi niyet ve samimiyetle, kızlarımız için, Türkiye için kuruldu. İnançla, aşkla, disiplinle şampiyonluğu elde ettik. Potanın kırçiçekleri hak ettikleri sonucu aldı. Şimdi sırada Süper Lig'e çıkmak var."

 
Son Güncelleme: 15.05.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.