Paralarını alamayan Elazığsporlu futbolcular antrenmana çıkmadı

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor'da futbolcular, maaş ve pirimlerinin ödenmediği gerekçesiyle cumartesi günü oynanacak Denizlispor maçı öncesi bugün yapılan antrenmana çıkmadı. Futbolcular, alacaklarının ödenmemesi halinde Denizlispor...

16 Nisan 2015 Perşembe 17:41
Paralarını alamayan Elazığsporlu futbolcular antrenmana çıkmadı






PTT 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor'da futbolcular, maaş ve pirimlerinin ödenmediği gerekçesiyle cumartesi günü oynanacak Denizlispor maçı öncesi bugün yapılan antrenmana çıkmadı. Futbolcular, alacaklarının ödenmemesi halinde Denizlispor maçına da çıkmayacaklarını bildirdi.
Elazığspor Başkanı Başkanı Selçuk Öztürk, akşam saatlerinde, maaşlarını ve maç başı primlerinin ödenmediğini gerekçesiyle antrenmana çıkmayan futbolcularda kulüp tesislerinde bir toplantı yaptı. Öztürk'ün futbolculara kararlarında haklı olduklarını ancak kulübün içinde bulunduğu maddi imkansızlıklar nedeniyle şu an için bir ödeme yapılamayacağını söylediği öğrenildi. Vali ve Belediye Başkanı'ndan maddi olarak yardım beklediklerini futbolculara söyleyen Öztürk, bu krizin en kısa zamanda çözüleceği konusunda futbolculara söz verdiği bildirildi.
Elazığspor Basın Sözcüsü Zülfü Aydıngöz de futbolcuların antrenmana çıkmadığını ve kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı futbolculara yapılan ödemelerde gecikmeler olduğunu söyledi. En kısa zamanda sorunu çözeceklerini söyleyen Aydıngöz, devre arasında futbolculara ödeme yapıldığını kaydetti. Aydıngöz, "Elazığspor'da kimsenin alacağı kalmamıştır, bundan sonra da kalmayacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.