Pereira “Sarı lacivert dalga yaratalım”

Akhisar Belediye karşısında çok zorlu ve önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira,maçtan sonra taraftara seslendi:

06 Mart 2016 Pazar 22:32
Pereira “Sarı lacivert dalga yaratalım”






 

 Pereira “Sarı lacivert dalga yaratalım”

Akhisar Belediye karşısında çok zorlu ve önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira,maçtan sonra  taraftara seslendi: “Ligin çok kritik bir dönemindeyiz. 3 kulvarda mücadelemize devam ediyoruz. Onlardan ricam bu akşam olduğu gibi böyle bir sarı lacivert dalga yaratalım, sezon sonuna kadar birlik olmuş bir şekilde yolumuza devam edelim.”

Maçın ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren Portekizli çalıştırıcı, "Çok zor bir maçı geride bıraktık. Zorlu bir zeminde oynadık. Gördüğüm en kötü zemindi ve teknik kalitemizi göstermeye izin vermiyordu. Bu zeminde adeta hayatta kalma mücadelesi verdik. Zeminden ötürü alışıldığın dışında, farklı atak opsiyonları kullandık. İyi bir rakiple karşılaştık ama hak ederek kazandık. 3-0 bizim için güzle bir sonuç oldu.  Akhisar'ın gol pozisyonunu hatırlamıyorum. 1-2 gol daha atabilirdik" dedi.

Galibiyeti taraftarlara armağan eden Vitor Pereira, “Zor bir galibiyetti. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Ligin çok kritik bir dönemindeyiz. 3 kulvarda mücadelemize devam ediyoruz. Onlardan ricam bu akşam olduğu gibi böyle bir sarı lacivert dalga yaratalım, sezon sonuna kadar birlik olmuş bir şekilde yolumuza devam edelim. Onlarda karakterlerini ortaya koyuyorlar. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bu önemli galibiyeti fazlasıyla hak ettiler, sezon sonu hedeflerimize ulaşmak için tüm mücadelemizi onlar için vereceğiz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.03.2016 22:33
Anahtar Kelimeler:
TaraftarFenerbahçePereira
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.