Şok...Emre Mor kadro dışı

İspanya'da oynayan Emre Mor teknik direktör Juan Carlos tarafından kadro dışı bu sezon ikinci kez bırakıldı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 09:03
Şok...Emre Mor kadro dışı






Şok...Emre Mor kadro dışı

    İspanya'da oynayan Emre Mor teknik direktör Juan Carlos tarafından kadro dışı bu sezon ikinci kez bırakıldı.İspanya’da Celta Vigo forması giyen Milli futbolcu Emre Mor, teknik direktör Juan Carlos Unzue tarafından bu sezon ikinci kez kadro dışı bırakıldı.

   İspanyol basınında bugün yer alan haberlerde, Emre Mor’un kadro dışı bırakılmasının sebebi olarak ise yine disiplinsiz davranışları gösterildi. Emre’nin antrenmanda disiplinsiz hareketler yaptığı ve bir pozisyonda takım arkadaşını ciddi şekilde sakatlayabilecek faul yapmasının ardından kadro dışı bırakıldığı belirtildi. Milli futbolcu, Nisan ayında da Unzue tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Unzue, kadro dışı bırakma kararının disiplinsiz hareketler olduğunu ve Emre’nin antrenmanlara geç geldiğini, takım arkadaşlarına saygısızlık yaptığını söylemişti. Emre ise ardından sosyal medya hesabı üzerinden özür mesajı paylaşmıştı.

Sözcü

Son Güncelleme: 03.05.2018 06:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.