Spor salonlarında yeni trend, Doğal Koşu pisti ve DJ Party

Kapalı spor salonlarında yeni akım ise doğal koşu pisti. İstanbul'da doğal koşu pistine sahip ilk spor salonlarından biri olan H2O Fitness Club, eğlence ve sporu bir araya getirmeyi başardı.

21 Şubat 2015 Cumartesi 00:38
Spor salonlarında yeni trend, Doğal Koşu pisti ve DJ Party






Spor salonlarında yeni trend, Doğal Koşu pisti ve DJ Party

h2O, H2O Fitness Club, Spor salonlarında yeni trend, Doğal Koşu pisti ve DJ Party

Kara kışın hüküm sürdüğü İstanbul'da kapalı spor salonlar günlük koşusunu aksatanların yeni mekanı oldu. Kapalı spor salonlarında yeni akım ise doğal koşu pisti. İstanbul'da doğal koşu pistine sahip ilk spor salonlarından biri olan H2O Fitness Club,  eğlence ve sporu bir araya getirmeyi başardı.


Müşterilerine sıcak ve eğlenceli bir ortamda doğal  spor yapma imkanı sağlayan H20 Fitnes zorlu kış şartlarında sporu aksatmak istemeyenlerin buluştuğu mekan olarak biliniyor.

100 metrelik doğal parkur

Şişli, Beylikdüzü ve Kağıthane’de hizmet veren h2o Fitness Club’da bulunan 100 metrelik doğal koşu parkuru, vücudunuza doğal yollarla formda kalma şansı tanıyor. Aynı zamanda ‘’Party Club’’ konseptinde dizayn edilen orta alandaki canlı DJ performansları , spor için farklı bir atmosfer sunuyor.


H2o Fitness Club’da bireysel olarak çalışabileceğiniz gibi her biri alanında uzman eğitmenler eşliğinde Zumba, Spinning, Pilates, Yoga, Kickbox, Boks, Tae-bo Boks gibi grup derslerine katılma olanağı da bulunuyor.


H2O içerisinde günün stres ve yorgunluğunu sauna ve dinlenme bölümlerinde atma imkanı da var.
Son Güncelleme: 21.02.2015 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.