TFF ikinci yarı fikstürünü hazırlarken Beşiktaş'ı hesaba katmadı !..

Yönetim, maçın ertelenmesi için girişimlere başladı, Cumartesi ve pazar günü oynanma teklifine bu kez Sivas karşı çıktı. Çünkü Perşembe günü Sivasspor deplasmanda karşılaşacak İstanbul- Futbol Federasyonu'nun ikinci yarı fikstürü...

02 Mart 2015 Pazartesi 15:26
TFF ikinci yarı fikstürünü hazırlarken Beşiktaş'ı hesaba katmadı !..






Yönetim, maçın ertelenmesi için girişimlere başladı, Cumartesi ve pazar günü oynanma teklifine bu kez Sivas karşı çıktı. Çünkü Perşembe günü Sivasspor deplasmanda karşılaşacak

İstanbul-

Futbol Federasyonu'nun ikinci yarı fikstürü çok önceden açıklaması ve Liverpool'a denk gelen rövanş tarihini de Beşiktaş'ın eleneceğini düşünerek düzenlemesi büyük bir tıkanıklığa neden oldu.

23. haftada oynanacak Sivasspor-Beşiktaş maçı Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Gece yarısı Beşiktaş Sivas'tan dönecek, ertesi günü dinlenip, çarşamba günü Brugge maçı için Belçika'ya gidecek. İşte bu nedenle Beşiktaş bu maçın Cumartesi gününe alınması ya da ertelenmesi konusunda TFF'ye müracaat etti. Ancak yayıncı kuruluş ve TFF pazar günkü Fenerbahçe derbisini göz önünde bulundurarak maçın o gün oynanamayacağını cumartesi günü ise oynanması halinde bu kez Sivasspor'un perşembe günü Kayseri ile yapılacak Türkiye Kupası maçını bahane olarak gösterecek olması ortalıkta maç trafiğini iyice karmaşık bir hale sürükledi. Beşiktaş Başkanvekili ve futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi yine de görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Biz de pazar günü 16.00'da oynayalım teklifini götürdük, Bekliyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Ancak; maçın ertelenmesi veya bir başka güne alınması imkansız gözüküyor. Beşiktaş büyük bir ihtimalle Pazartesi günü Sivasspor ile oynayıp, Çarşamba günü Brugge maçı için Belçika'ya hareket edecek.

Son Güncelleme: 02.03.2015 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.