ALTINAY ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

Altındağ Belediyesi Yardım Organizasyonu Altınay, Altındağlı çocuklara bayram sevincini erkenden yaşattı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ALTINAY ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI






Altındağ Belediyesi Yardım Organizasyonu Altınay, Altındağlı çocuklara bayram sevincini erkenden yaşattı. Altındağlılara verdiği destekle binlerce vatandaşın yüzünü güldüren Altınay, büyük bir çoğunluğu öksüz ya da yetim olan 450 çocuğa bayramlık kıyafetler hediye etti, çocukların yüzünde güller açtı.
Altınay Mağazası’nda beğendikleri kıyafetleri alıp giyen çocuklar, kendi bayramlıklarını seçmenin mutluluğunu da yaşadılar. Giydikleri yepyeni kıyafetlerle çok mutlu olan minikler, bu kadar güzel kıyafetleri ve ayakkabıları olduğu için çok mutlu olduklarını söyleyerek, teşekkür ettiler.
“ÇOCUKLARI ASLA UNUTMAYIZ…”
Altındağ Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere çok önem verdiklerini, Altındağlı çocukların sosyal hayatta kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmeleri için her konuda destek olmaya çalıştıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağ’da ihtiyaç sahibi aile çok… Böyle bir ortamda çocuklar her istediklerine sahip olamıyorlar. Belediye olarak çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, gözlerindeki mutluluk her şeye değer. Biliyoruz ki, bayramlar en çok çocukları mutlu eder ve her çocuk yeni kıyafetleriyle daha da mutlu olur. İstedik ki, çocuklar aileleri ile gelsinler, alışveriş yapmanın keyfini de yaşayarak, kendi beğenilerine göre kıyafetlerini seçsinler. Tek bir çocuğun hayallerindeki gibi bir bayram geçirmesini sağlayabilirsek, ne mutlu bize... ” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.