BAYBATUR KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ ULEMA’YI AĞIRLADI

AK Parti İzmir Milletvekili ve Manisa Koordinatörü Nesrin Ulema, Manisa’da AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur’un konuğu oldu.

22 Kasım 2013 Cuma 00:00
BAYBATUR KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ ULEMA’YI AĞIRLADI






AK Parti İzmir Milletvekili ve Manisa Koordinatörü Nesrin Ulema, Manisa’da AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur’un konuğu oldu.
Seçim takviminin başlamasıyla birlikte AK Parti Manisa İl Teşkilatı seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Temayül yoklamasının yapılmasının ardından seçim hazırlıklarını aday adaylarının çalışmaları ve teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur bu kez İzmir Milletvekili ve Manisa Koordinatörü Nesrin Ulema’yı konuk etti. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, il başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıda İzmir Milletvekili ve Manisa Koordinatörü Nesrin Ulema ile bir araya gelerek Manisa’nın genel siyaseti ve belediye başkan aday adaylarının çalışmalarının yanı sıra partinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş ve Teşkilat Başkanı Zafer İkinci tarafından hazırlanan raporlar İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’ya sunuldu. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, seçim süreci içerisinde büyük şehir başta olmak üzere toplan 67 aday adayının çalışmalarda bulunduğuna dikkat çekerek bütün aday adaylarının kendi piarlarını yapan seviyeli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Murat Baybatur, Manisa teşkilatlarının çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgileri Koordinatör Milletvekili Nesrin Ulema’ya sunarak, izleyecekleri yol haritası hakkında bilgi verdi. Baybatur; “Bu süreç içerisinde gerek ilçe başkanlarımızdan gerekse yönetimlerde bulunan arkadaşlarımızdan aday olmak isteyenler oldu. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız alacakları görev kadar teşkilatlar da kalmak istediklerini de bize bildirdiler. Bizde aday olacak arkadaşlarımıza belli bir kotanın olabileceğini bildirdik. Teşkilatlarımızın bu konudaki motivasyonu tam. Aday olmadıkların takdirde görevlerini en iyi şekilde yapacakları konusunda hem fikir olduk. Biz gerek yönetimlerden gerek kadın kollarımızdan gerekse gençlik kollarımızdan özenle hem fikir olarak belediye meclis üyeliklerinde aday adayı olmaları yönünde hassas çalışıyoruz. Seçim işleri başkanlığımız bu konuda bir çalışma yaparak rapor hazırladı. Teşkilat başkanımızda ilçelerde çalışmalarını ve görüşmelerini sürdürüyor. Manisa da büyük şehir ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanacak güçteyiz. Manisa Teşkilatı olarak tecrübemiz, gücümüz, birlik ve beraberliğimiz var. Adaylarımızda birbirinden kaliteli, vizyon ve misyon sahibi. Bize yalnızca başbakanımıza armağan etmek üzere belediye başkanlıklarını kazanarak mazbataları hediye etmek kalıyor." dedi.
"HATA YAPMADAN ÇALIŞMALIYIZ"
AK Parti Manisa Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Manisa Koordinatörlük görevinin yeni olduğunu hatırlatarak ilk toplantıya katıldığını kaydetti. Ulema, Manisa siyasi fotoğrafının çok iyi göründüğünü belirterek, Manisa teşkilatının çalışmalarının olumlu olduğunu belirtti. Ulema şöyle konuştu; “Biz İzmir olarak sizlerde Manisa olarak geçtiğimiz dönem 2009 da yaşadığımız yol kazasını hatırlıyor ve bundan ders çıkardığımızı düşünüyorum. Artık genel merkezimiz ve bizlerde sizlerde hata yapmadan, çok çalışarak, el birliği ile bu seçimlere kazanmalıyız. Öyle görünüyor ki Manisa bu konuda önemli adımlar atmış ve milletvekilliği seçimlerinde oylarını bir hayli artırmış. Yapılan anketlerde gösteriyor ki Manisa hala iyi bir durumda. Teşkilatın yaptığı çalışmalar gayet güzel. Önümüzdeki günlerde ilçeleri de ziyaret edecek bir çalışma yaparak hep birlikte toplantılar yapalım. Kısa bir süre içinde yapacağımız bu çalışmalar sonucu, genel merkezinde tercih edeceği adayların ardından seçim sürecine resmen başlayacağız. Hayırlısı olmasını temenni ediyorum.”
Toplantının ardından Manisa Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Nesrin Ulema İzmir’e döndü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.