Flaş, Flaş, Flaş; Arabistan'ı Fırtına ve sel vurdu

Suudi Arabistan'da sel ve fırtına 18 kişinin ölümüne neden oldu, Binlerce kişi evini terk etti, ölü sayısının artmasından korkuluyor.

15 Nisan 2016 Cuma 04:10
Flaş, Flaş, Flaş; Arabistan'ı Fırtına ve sel vurdu






Flaş, Flaş, Flaş; Arabistan'ı Fırtına ve sel vurdu, binlerce kişi evsiz kaldı

Türkiye ziyaretini sürdüren Suudi Arabistan Kralına ülkesinden acı haber. Ülkenin büyük bölümü fırtına ve yağmur felaketiyle boğuşuyor. Suudi Arabistan'da son iki haftadır meydana gelen aşırı yağışların yol açtığı seller ve fırtına, en az 18 kişinin ölümüne ve binlerce kişinin evsiz kalmasına yol açtı.



El Arabiya'nın haberine göre, başta başkent Riyad olmak üzere, Kassim ve Jazan, Najan ve El-Babah gibi güney şehirlerini vuran fırtına ve yağışlar nedeniyle binlerce ev ve otomobil sular altında kalırken, binlerce kişi de güvenlik amacıyla evlerini terk etmek zorunda kaldı. Suudi Arabistan sivil savunma yetkilileri, sel ve fırtınanın yol açtığı afetin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini bildirerek halkı uyardı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.