Kobani her an düşebilir

Terör örgütü PKK'nın destek verdiği YPG militanlanı şehir içlerine kadar geri çekildi. İŞİD militanları ile ilgili olarak youtube üzerinden paylaşılan son videoda Kobani önündeki silahlı IŞİD üyelerinin yüzleri ilk kez net şekilde görüntülendi.

02 Ekim 2014 Perşembe 16:33
Kobani her an düşebilir






Kobani her an düşebilir

IŞİD üyesi teröristlerin Kobani'ye yönelik saldırıları yoğunlaştı. Terör örgütü PKK'nın destek verdiği YPG militanlanı şehir içlerine kadar geri çekildi. İŞİD militanları ile ilgili olarak youtube üzerinden paylaşılan son videoda Kobani önündeki silahlı IŞİD üyelerinin yüzleri ilk kez net şekilde görüntülendi. Videoda mevzilerde siper almış IŞİD militanları elleri tetikte bekliyor.

Kilis sınırına da zırhlı araçlar konuşlandırıldı.Kobani'yi ele geçirmek isteyen IŞİD militanları 15 gün önce başlattığı saldırıda Kobani merkezine yaklaştı.
Kobani'ye güney doğu ve batıdan 3 koldan saldırıyolar.Güney ve Doğuda şehir merkezine birkaç yüz metre batıda 1-2 km yakındalar. YPG'liler şehir içlerine çekildi.

Ayrıca Kobani'deki son gazeteci olan İsveçli Joakim Medin de 'İnsanlar artık çok korkuyor' diyerek Kobani'yi terk etti.
Son Güncelleme: 02.10.2014 16:40
Anahtar Kelimeler:
Kobani Her An Düşebilir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.