Bakan Günay: Herkes Şirince'de yerini ayırtsın

14 Aralık 2012 Cuma 13:07
Bakan Günay: Herkes Şirince'de yerini ayırtsın






İZMİR (CİHAN)- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Herkes Şirince'de yerini ayırtsın. Ama Şirince'de yer bulamayanlar da endişe etmesinler. dedi.

Ertuğrul Günay, Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyametin kopmayacağı dünyadaki 2 yerden biri olduğu iddia edilen Şirince'de yaşanan turizm patlamasıyla ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı.

Türkiye'nin tanıtımına katkısı olan bütün efsanelerin değerli olduğunu belirten Günay, Bütün efsaneler, bütün mitolojik hikâyeler, bütün buna benzer dünya çapınca tanıtım yapmaya yarayan öyküler, bizim için çok değerlidir. O yüzden ben bu efsaneyi değerlendiriyorum ve destekliyorum. Herkes Şirince'de yerini ayırtsın. Ama Şirince'de yer bulamayanlar da endişe etmesinler. İnşallah 22 Aralık sabahı da iyilik ve güzellikle hep birlikte göreceğiz. dedi.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.