Samsunlu iş adamlarından Samsunspor'a destek

18 Ekim 2012 Perşembe 17:27
Samsunlu iş adamlarından Samsunspor'a destek






SAMSUN (CİHAN)- Samsunlu rezidans ve emlakçı iş adamları maddi sıkıntı yaşayan Samsunspor'un U14, U15 ve U18 takımlarının Kayseri deplasmanının tüm giderlerini üstlendi.

Samstowers Rezidans'ın yönetim Kurulu Başkanı Erol Aslan ile Emlak Plus Samsun'un sahibi Kader Önder, Samsunspor Başkanı Emin Kar'ı ziyaret etti. Başkan Emin Kar, Samstowers Rezidans'ın yönetim Kurulu Başkanı Erol Aslan'a katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Erol Aslan ise Samsunspor'a herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, Samsunspor'umuz kentin en önemli markasıdır. Maddi manevi her zaman yanındayız. dedi.

Kader Önder ise 20 adet kombine alarak Samsunspor'a destek verdi. Önder, Bu kentte yaşayan herkes takımına sahip çıkmalı. diye konuştu.

Samsunspor'un Altyapı sorumlusu Mehmet Bank ise Erol Aslan ile Kader Önder'e teşekkür ederek, Samsunspor sevdalıları takımlarına zor gününde sahip çıkmalı. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.