Advocaat, Emenike oynamasa da parasını alıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat Zotya maçından sonra yaptığı açıklamada ilk yarıda takımını beğenmediğini sahada istediklerini yapamadıklarını ancak ikinci yarıda istedikleri oyunu ve skoru elde ettiklerini açıkladı.

25 Kasım 2016 Cuma 07:40
Advocaat, Emenike oynamasa da parasını alıyor






Advocaat, Emenike oynamasa da parasını alıyor

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat Zorya maçından sonra yaptığı açıklamada ilk yarıda takımını beğenmediğini sahada istediklerini yapamadıklarını ancak ikinci yarıda istedikleri oyunu ve skoru elde ettiklerini açıkladı.
   Advcaat Van Persie neden ilk onbirde yer almadığı konsunda bir soruya “Her maça en uygun 11 hangisiyle onunla çıkıyoruz.Van Persie pazar günü oynayacağımız maçta ilk onbirde yer alacak.Bugün dinlendi.” dedi.
   Konuşmasının diğer bölümünde takımını değerlendiren Advocaat sözlerini şöyle tamamladı “En önemlisi galiğ gelmek.Golü kimin attığı önemli değil.Bazen Emenike,bazen Sow,bazen de Van Persie oynayacak.Bu yüzden bu akam Emenike oynadı.Emenike oynasa da parasını alıyor.Bu yüzden fizik olarak fit ve sert olmak zorunda.”
 
Son Güncelleme: 25.11.2016 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.