Akhisar Feneri sahasında zorladı: 2 - 2

Beşiktaş ve Celtic karşısında 2-0 geriden gelmesine rağmen kazanmayı başaramayan Fenerbahçe, Akhisar karşısında da 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2'lik skora razı oldu.

05 Ekim 2015 Pazartesi 00:31
Akhisar Feneri sahasında zorladı: 2 - 2






Akhisar Feneri sahasında zorladı: 2 - 2

Beşiktaş ve Celtic karşısında 2-0 geriden gelmesine rağmen kazanmayı başaramayan Fenerbahçe, Akhisar karşısında da 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2'lik skora razı oldu.

Milli ara öncesi Akhisar Belediyespor'u konuk eden Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl iki maçı da kaybettiği rakibi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen kazanmayı yine başaramadı.

11 ve 37. dakikalarda Fernandao'nun attığı gollerle ilk yarıyı iki farklı önde kapatan Sarı-lacivertliler, 56. dakikada Güray Vural'ın penaltıdan ve 68. dakikada Douglao'nun gollerine engel olamayınca 2-2'lik skora razı oldu ve haftayı 1 puanla kapattı.

Bu sonucun ardından iki puan bırakarak puanını 14'e yükselten Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı ve Galatasaray'la puanlarını eşitleyerek 3. sırada yer aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 11. dakikada Alper Potuk’un sağ kanattan ortasında altıpas içinde bulunan Fernandao’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

DAKİKA 27. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Diego Ribas’ın şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

DAKİKA 37. dakikada Meireles’in pasıyla orta sahada topla buluşan Nani, meşin yuvarlağı ceza alanına kadar sürükledi. Nani’nin sol kanattan ceza sahası içine yaptığı yerden ortasında altıpas içinde bulunan Fernandao, topa dokunda ve ağlarla buluşturdu. 2-0

DAKİKA 54. dakikada Ahmet'in sağdan ortasında ceza alanı içinde top Diego'nun eline çarpınca hakem Serkan Çınar, penaltı noktasını gösterdi.

DAKİKA 56. dakikada penaltı atışını kullanan Güray, meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı bire indirdi: 2-1.

DAKİKA 62. dakikada Rodallega'nın pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Güray, müsait durumda iyi kontrol edemediği topu ayağından fazla açtı. Kaleci Volkan, topa sahip olunca Akhisar Belediyespor önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

DAKİKA 68. dakikada Güray'ın kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde Volkan'ın müdahale edemediği top altıpasta Douglao'nun önüne düştü. Bu oyuncunun ayak koyduğu meşin yuvarlak fileleri gitti ve Akhisar Belediyespor, 2-0 geriden geldiği maçı 2-2 beraberliğe taşıdı.

DAKİKA 85. dakikada Şener'in uzak mesafeden şutunda, top yandan auta çıktı.

DAKİKA 86. dakikada Ozan'ın pasında topu rakibinden kurtaran Fernandao, kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

DAKİKA 88. dakikada Caner'in ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Fernandao, meşin yuvarlağı Van Persie'nin önüne bıraktı. Bu futbolcunun bekletmeden sert şutunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.
Son Güncelleme: 05.10.2015 00:34
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAkhisar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.