Balçova Yaşamspor'da Yüzler Gülüyor

TÜRKİYE Kupası'nda Süper Lig ekibi Balıkesirspor'un ardından PTT 1'inci Lig takımlarından Elazığspor'u eleyerek tarihinde ilk kez adını gruplara yazdıran 3'üncü Lig temsilcisi FBM Makina Balçova Yaşamspor, çifte mutluluk yaşadı. ...

06 Kasım 2014 Perşembe 13:00
Balçova Yaşamspor'da Yüzler Gülüyor






TÜRKİYE Kupası'nda Süper Lig ekibi Balıkesirspor'un ardından PTT 1'inci Lig takımlarından Elazığspor'u eleyerek tarihinde ilk kez adını gruplara yazdıran 3'üncü Lig temsilcisi FBM Makina Balçova Yaşamspor, çifte mutluluk yaşadı.  Daha önce 3'üncü tura çıktığı için 26 bin 200 dolar primi hak eden Balçova Yaşamspor, Elazığspor galibiyeti ile büyük sükse yaparken, gruplara kalıp, ayak bastı parası olarak da kasasına 40 bin dolar koydu. Her anlamda hedefe ulaştıklarını söyleyen teknik direktör Altan Çetindağ, "Hem oyuncularımız vitrine çıktı, hem de kulübümüz para kazandı" dedi.
Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 13 puanla 11'inci sırada yer aldıklarını hatırlatan Çetindağ, Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı hedeflediklerini, gerçekçi olmaları halinde bundan daha fazla yol katedemeyeceklerini söyledi. Çetindağ, "Artık bizim için lig daha öncelikli" dedi.
Balçova Yaşamspor'un Türkiye'de sempati kazandığını da belirten tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:
"Kupayla ligi bir arada götürmek bizim gibi sınırlı kadroya sahip takımlar için çok zor. Oyuncular fiziki olarak çok yıpranır. Ağırlığı lige vermek zorundayız. Gencecik futbolcular üstüne düşen her şeyi yaptı."
BALÇOVA'YA TEBRİK YAĞDI
Türkiye Kupası'nda sürpriz sonuçlara imza atan Balçova Yaşamspor'u taraflı tarafsız herkes sosyal medya üzerinden takdir etti. İzmirli futbolseverler kulübün başarısını coşkuyla kutlarken, "Onlar sayesinde belki de İzmir'e üç büyüklerden biri gelecek. Yürekli gençleri bir Altaylı olarak tebrik ediyorum. Beşiktaşlı'yım. Umarım takımımız Balçova Yaşamspor ile oynama şansı bulur da bu çocuklar vitrine çıkar. Göztepeli olarak söylüyorum, Altan Çetindağ hoca en iyisini hak ediyor" mesajlarını yayınlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.