Balıkesirspor Başkanı Aktürk: ''Coelho dönecek''

BALIKESİRSPOR Başkanı Tuna Aktürk, Nuno Coelho'nun sözleşmesinin feshedildiği haberlerinin doğru olmadığını, Portekizli oyuncunun mukavelesini dondurduklarını açıkladı. Portekiz'in Braga takımından transfer edilen Coelho'nun takımın...

05 Şubat 2015 Perşembe 13:02
Balıkesirspor Başkanı Aktürk: ''Coelho dönecek''






BALIKESİRSPOR Başkanı Tuna Aktürk, Nuno Coelho'nun sözleşmesinin feshedildiği haberlerinin doğru olmadığını, Portekizli oyuncunun mukavelesini dondurduklarını açıkladı. Portekiz'in Braga takımından transfer edilen Coelho'nun takımın vazgeçilmez isimlerinden biriyken sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğunu ve sezonu kapattığını hatırlatan Başkan Aktürk, "Yeni yabancılara yer açabilmek için bu oyuncunun mukavelesini askıya aldık" dedi.
Coelho ile sezon başında 3 yıllık mukavele imzaladıklarını dile getiren Tuna Aktürk, "Şu anda bizim futbolcumuz olan Coelho iyileşip takıma döndükten sonra, önümüzdeki iki yıl yine kırmızı beyazlı formayı giyecek" şeklinde konuştu.
Bu arada Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ndeki saha bakımda olduğu için antrenmanlarını Akhisar'a kaydıran Balıkesirspor, bugün yapılacak idmanın ardından kente dönüp, Torku Konyaspor maçının son provasını Atatürk Stadı'nda gerçekleştirecek.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.