Barça ve Real Madrid, Suarez için kapışıyor

Barcelona, Real Madrid'in transfer listesinde olduğu konuşulan Luis Suarez için teklif yaptı.

20 Haziran 2014 Cuma 13:40
Barça ve Real Madrid, Suarez için kapışıyor






Barça ve Real Madrid, Suarez için kapışıyor
İspanya La Liga'nın iki ezeli rakibi Real Madrid ve Barcelona, bu sefer transfer için karşı karşıya geliyor. İki dev arasında büyük bir savaş çıkarmanın eşiğinde olan isim ise Liverpool forması giyen yıldız oyuncu Luis Suarez...
İspanyol basınında yer alan habere göre, ismi uzun süredir Real Madrid ile anılan Luis Suarez için bir diğer İspanyol devi olan Barcelona devreye girdi. Lionel Messi ve Neymar'ın yanına ölümcül bir golcü daha koyma niyetinde olan Katalan ekibinin, Uruagaylı yıldız için 52 milyon poundu gözden çıkardığı ifade edildi.
Ayrıca aynı haberde, kulübü Liverpool ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Suarez'in sözleşme fesih bedelinin 68 milyon pound olduğunun altı çizilirken, Real Madrid ya da Barcelona'nın somut bir teklif ile İngiliz temcilsinin kapısını çalması halinde söz konusu rakamın 52 milyon pounda çekilebileceği belirtildi.
Öte yandan, Luis Suarez'in transfer için oyuncunun kulübü Liverpool ile görüşmeleri uzun süreden beri sürdüren Katalan ekibinin transferde büyük aşama kaydettiği ve sonuca ulaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.