Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı

16 Mart 2018 Cuma 09:17
Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı






Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı

   Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

   Dünkü maçta oynayan siyahbeyzalılar antrenmanı salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile antrenmana başladı. Top kontrolü, pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift maç ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarına bugün saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBaşakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.