BEŞİKTAŞ TAKTİK ÇALIŞTI

Ali Danaş, Antalya- Beşiktaş, Antalya kampına ve Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği antrenman...

23 Ocak 2015 Cuma 20:53
BEŞİKTAŞ TAKTİK ÇALIŞTI






Ali Danaş, Antalya-

Beşiktaş, Antalya kampına ve Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği antrenman 1.5 saat sürdü. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Kısa koşular, streching çalışması sonrası dar alanda oyun kurma ve çabuk oyun programları uygulanan idman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana otelde tedavi olan Cenk Tosun ile bireysel çalışan Tomas Sivok katılmadı. Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve Atiba Hutchinson sahada bireysel çalıştı. Cenk Gönen takımla birlikte çalışmalara başladı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenman ile devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.