Bursaspor beraberliğe üzüldü

BURSASPOR'un Galatasaray karşısında 2-2 berabere kalması, yeşil beyazlı takımı memnun etmedi, futbolcular İstanbul’da 2 puan bıraktıkları için üzgün olduklarını söyledi. Yeşil beyazlı oyunculardan Şamil,...

02 Şubat 2015 Pazartesi 11:08
Bursaspor beraberliğe üzüldü






BURSASPOR'un Galatasaray karşısında 2-2 berabere kalması, yeşil beyazlı takımı memnun etmedi, futbolcular İstanbul’da 2 puan bıraktıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Yeşil beyazlı oyunculardan Şamil, karşılaşmada pozisyon olarak üstün olduklarını, oyunun da hakimi olduklarını vurgularken şöyle dedi:
"İlk 15 dakikada 4 tane net gol pozisyonundan yararlanamadık. Yenik duruma düştükten sonra öne geçtik. Talihsiz bir şekilde penaltıdan gol yedik. İki puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Bizim hedefimiz üst sıralar. Kendimize güvenen iyi bir takımız. Sezon sonuna kadar en iyi sonuçlar alarak nerede olacağımız göreceğiz."
FERNANDAO: "KÜÇÜK DETAYLAR SKORU BELİRLEDİ"
Galatasaray karşısında bir gole imza atan Brezilyalı Fernandao ise küçük detayların maçın sonucunu belirlediğini ifade ederken şunları söyledi:
"Galatasaray maçları her zaman güçtür. Onların evinde oynuyorsunuz. Maçın büyük çoğunluğunda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Galibiyet için savaştık. Küçük detaylar maçın sonucunu belirlerler, bugün de böyle oldu. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."
Fernandao, performansı konusunda da, "Sahada verebildiğim her şeyî vermek isterim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tam olarak yüz 100 durumda değilim. Hala performansımın üstüne koyabilirim. Gelişebilirim. Umarım ilerleyen dönemde takıma daha fazla katkı verebilirim" diye konuştu.
BEKİR YILMAZ: GÜZEL MAÇ OLDU
Bursaspor'un orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, 2 takımın futbolcularının da üstün bir mücadele sergilediğini anlatırken şöyle dedi:
"Öncelikle güzel maç oldu. İki takımı da tebrik etmek lazım. Herkes üstün mücadele ortaya koyduk. Biz oynadığımız oyundan keyif almaya çalışıyoruz. İlk yarı çok pozisyon bulduk. Konsantre eksikliğinden kalemizde gol yedik. Daha sonra maçı lehimize çevirdik. Skoru 3-4 yapabilecek pozisyonları da bulduk ama maç penaltı ile 2-2 oldu. Son bölümde eksik kalınca skoru korumaya çalıştık. 10 kişiyken bile Fernandao ile pozisyon bulduk. Taraftarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı."
GOLCÜLÜĞÜNÜ SÜRDÜRÜYOR
Bursaspor, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte golcü kimliği aldı. Yeşil beyazlı takım, iki hafta içerisinde oynadığı ikisi lig biri kupa olmak üzere üç maçta golcü özelliğini yine ortaya koydu.
3 MAÇTA 10 GOL ATTILAR
Bursaspor, ligin 2'nci etabının ilk maçında Torku Konyaspor'u 3-2 mağlup etti, ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu 5-0 yendi, ligde liderlik hesapları yapan Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçlarda rakip filelere tam 10 gol atan Bursaspor, kalesinde dört gol gördü. Yeşil beyazlıların ikinci yarıdaki gol ortalamasını ise 3 oldu. Bursaspor'un özellikle Galatasaray karşısındaki pozitif futbolu ise büyük alkış aldı.
FERNANDAO VE VOLKAN
Bu dönemde oynanan 3 maçta Fransız forvet Bakombu 3, Volkan Şen, Brezilyalı Fernandao 2’şer, Holmen, Traore ve Civelli 1'er gol atmayı başardı. Bursaspor'da 12 gole ulaşan Brezilyalı Fernandao, Spor Toto Süper Lig Gol Krallığı yarışında Trabzonspor'lu Oscar Cardozayla ilk sırayı paylaştı. Şenol Güneş’in gelmesiyle yeniden ivme kazanan Volkan Şen, Galatasaray maçında attığı golden sonra yaptırdığı penaltı yüzünden eleştirilmesine rağmen ligdeki gol sayısını ve asist sayısını 7’ye çıkarttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.