Çaykur Rizespor-Antalyaspor Soyunma Odaları

Muhammet KAÇAR / RİZE, ()– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 5-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Oyuncularını tebrik ettiğini...

19 Eylül 2015 Cumartesi 20:23
Çaykur Rizespor-Antalyaspor Soyunma Odaları






Muhammet KAÇAR / RİZE, ()– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 5-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Oyuncularını tebrik ettiğini ifade eden Hikmet Karaman, şöyle dedi:
"Fuitbolcularım iyi mücadele ettiler. Önemli de bir skor elde ettik. Rakibimiz hücum bölgesinde etkili takımlardan biriydi. Bu açıdan iyi bir skor oldu. Kweuke bugün gol atmadı ama skorun artmasında oyunun güzelleşmesin de önemli oyunculardan biri oldu. Bu skor bundan sonraki maçlar için takımı geliştirme yolunda iyi bir örnek olacak. Bu maçtan örnekler vererek üstüne koyarak gideceğiz.Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık."
"TELAFİ EDEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"
Antalyaspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise yan toplarda etkisiz kaldıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Yan toplara dikkat etmemiz gerekiyordu. Topa gidilmeyip beklendi. Yan toplarda çabuk olan kazanıyor. Rakip bizden daha hızlı hareket etti ve golleri buldu. Bunu telafi etmek futbolcularımızın elinde. Ben mücadelelerinden dolayı onları tebrik ediyorum. Bu durumu telafi edecek yine onlardır. Telafi ederek yolumuza devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.