Datome Fenerbahçe Doğuş ile sözleşme yeniledi

 Fenerbahçe basket takımının başarılı oyuncusu İtalyan Luigi Datome sözleşmesini 3 yıllık yeniledi

06 Temmuz 2017 Perşembe 10:27
Datome Fenerbahçe Doğuş ile sözleşme yeniledi






Datome Fenerbahçe Doğuş ile sözleşme yeniledi
   Fenerbahçe basket takımının başarılı oyuncusu İtalyan Luigi Datome sözleşmesini 3 yıllık yeniledi.Fenerbahçe kulübünden yapılan resmi açıklamada şöyle denildi.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın Euroleague, Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluklarıyla noktaladığı tarihi sezondaki başarılarında önemli pay sahibi olan Luigi Datome ile kulübümüz arasında yeni sözleşme imzalanması hususunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Bu anlaşmaya göre İtalyan sporcumuz ile 2019-2020 sezonunun sonuna dek geçerli olacak yeni sözleşme imzalanacaktır. Bu sözleşmenin Luigi Datome ve kulübümüze hayırlı olmasını diler; sporcumuza, Fenerbahçe Doğuş forması altında nice başarılar ve şampiyonluklar yaşamasını temenni ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Son Güncelleme: 06.07.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.