Dev final Real Madrid-Liverpool arasında oynanacak

Şampiyonlar Ligi finali Real Madrid ve Liverpool arasında oynanacak.

03 Mayıs 2018 Perşembe 08:32
Dev final Real Madrid-Liverpool arasında oynanacak






Dev final Real Madrid-Liverpool arasında oynanacak

    Şampiyonlar Ligi finali Real Madrid ve Liverpool arasında oynanacak.Liverpoo!un 5-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Roma'da 4-2 kaybetti ancak Şampiyonlar Ligi'nde final biletini aldı. Böylece bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı Real Madrid - Liverpool oldu.Roma'yı eleyen Liverpool, Kiev'de oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde İspanyol devi Real Madrid'le karşılaşacak.

   İki takım Şampiyonlar Ligi tarihinde beş kez karşı karşıya gelirken bu maçların üçünü Liverpool, ikisini ise Real Madrid kazandı. İki ekip son olarak 2014-15 sezonunda eşleşirken oynanan bu iki grup maçını da kazanan taraf Real Madrid oldu.

   İngiliz devi Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde 11 yıl sonra final oynamaya hak kazandı. En son 2006-07 sezonunda final oynayan Merseyside'lılar, o maçta Milan'a 2-1 kaybederek kupaya uzanamamıştı. Liverpool, son Şampiyonlar Ligi kupasını 2004-05 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki unutulmaz maçta Milan'ı penaltılarla devirerek müzesine götürdü.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
Real Madrid-Liverpool
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.