Erciyessporlu taraftarlardan kötü sonuçlara tepki

SUAT Altın inşaat Kayseri Erciyesspor'un taraftarları, son haftalardaki  kötü sonuçlar üzerine kahrolduklarını belirttiler, "Yeniden bütünleşmek için cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor"...

16 Mart 2015 Pazartesi 14:10
Erciyessporlu taraftarlardan kötü sonuçlara tepki






SUAT Altın inşaat Kayseri Erciyesspor'un taraftarları, son haftalardaki  kötü sonuçlar üzerine kahrolduklarını belirttiler, "Yeniden bütünleşmek için cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor" dediler.
Süper Lig'de futbolcularına borcu olmayan tek kulüp olduklarını, buna rağmen alınan sonuçlara üzüldüklerini belirten taraftarlar, mavi siyahlı futbolcularla teknik direktör Mehmet Özdilek'e tepki gösterirken şu görüşleri paylaştılar:
"Gururumuz kırılmış ve ölümünü bekleyen dermansız hasta konumundayız. Tek tek ele aldığımız zaman hepsi birer yıldız olan futbolcularımızın umursamaz tavırları dikkati çekiyor. Verilen onca emeğe, sevgiye ve paraya karşılık alınan sonuçlar sıfırın bile altındadır. Kulüp Başkanı Ziya Eren'in suçu her istediğinizi anında yerine getirmek ve sizi maddi yönden mutlu etmek mi? Taraftarın suçu, takımın hatırına sizi protesto etmeyip, mağlup olduğunuz maçtan sonra bile sessiz kalmak mı? Teknik direktör Mehmet Özdilek'ten de başarı beklemek en tabii hakkımız. Bu takıma çareyi sen bulacaksın. Senden bahane değil, başarı istiyoruz. Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmanız gerekiyor. Bu maçı ya alacaksınız, ya da alacaksınız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.