Fenerbahçe-Galatasaray ilk 11'ler

 Haftalar öncesinden konuşulmaya başlayan derbiye saatler kaldı.Fenerbahçe yenerse Galatasaray’ın 1 puan önüne geçecek,Galatasaray yenerse Fenerbahçe’yi lig yarışından bir hayli geriye itecek.İki takım içinde kritik bir derbi olacak.

20 Kasım 2016 Pazar 11:00
 Fenerbahçe-Galatasaray ilk 11'ler






 
           Fenerbahçe-Galatasaray ilk 11'ler

        Haftalar öncesinden konuşulmaya başlayan derbiye saatler kaldı.Fenerbahçe yenerse Galatasaray’ın 1 puan önüne geçecek,Galatasaray yenerse Fenerbahçe’yi lig yarışından bir hayli geriye itecek.İki takım içinde kritik bir derbi olacak.Fenerbahçe kendi evinde 17 yıldır Galatasaray’a yenilmiyor.
    Bu nefes kesen derbi saat 20.00’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak ve LİG Tv’den naklen yayınlanacak.Mücadeleyi FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek.Yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.Maçın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya 
   Fenerbahçe’de Lens sakat,Mehmet Topal kart cezalısı.Galatasaray’da Sigthorsson dışında eksiği yok.
    Muhtemel 11’ler
Fenerbahçe:
Volkan,Şener,Kjaer,Skrtel,Hasan Ali,Souza,Neustadter,Alper,Van Persie,Volkan,Sow

Galatasaray:
Muslera,Sabri,Serdar,Hakan,Carole,Tolga,de Jong,Sinan,Sneijder,Bruma,Eren
 

Son Güncelleme: 20.11.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.