Fenerbahçe'nin acı günü

Fenerbahçe eski genel sekreteri Vedat Olcay hayatını kaybetti.

28 Ekim 2017 Cumartesi 11:49
Fenerbahçe'nin acı günü






Fenerbahçe'nin acı günü

   Fenerbahçe eski genel sekreteri Vedat Olcay hayatını kaybetti.Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi;

  Kulübümüzün eski Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay’ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Uzun yıllar Kulübümüze çeşitli görevlerde büyük hizmetleri bulunan Vedat Olcay’a Allah’tan rahmet, Olcay ailesi başta olmak üzere, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası'na başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

 

Vedat Olcay:

Camiamızın değerli isimlerinden Vedat Olcay, Kulübümüze uzun yıllardır hizmet ediyordu. Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım'ın önderliğinde 2000'li yıllarda büyük atılım gerçekleştirirken Vedat Olcay da yönetim kurulundaki isimlerden biriydi. Vedat Olcay uzun yıllar genel sekreterlik yaptıktan sonra son yıllarda yönetim kurulu danışmanı olarak görev yapıyordu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başta "Hedef 1 Milyon Üye" olmak üzere dev projelerinde Vedat Olcay önemli görevler aldı. Olcay Türkiye'nin her yerine giderek projelerin tanıtılmasında ve anlatılmasında önemli rol oynadı. 

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeVedat Olcay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.